Sivupeitteet

Kuvaus

Raskaan kaluston perävaunujen ja autojen sivupeitteet aina mittojen mukaan!

Pidä kuormasi suojattuna säältä ja roskilta kestävän ja laadukkaan sivupeitteen avulla. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa, tämä peite tarjoaa luotettavan suojan kuljetettavalle kuormalle.

Saatavana myös tulosteena tai maalattuna oman yrityksesi logoilla. Meiltä saatavana myös maalausten ja logojen suunnittelupalvelu, joten valmiita materiaalejakaan et välttämättä tarvitse!

Valmistamme myös XL-standardin (EN 12642-XL) sivupeitteitä, sekä teemme standardiluokitukset täyttäviä sivupeitteiden korjauksia.

Kaikki sivupeitteemme valmistetaan kestävästä ja laadukkaasta 900g/m2 paksuisesta PVC-kankaasta. Sivupeitteissä käytettävät kankaamme ovat lakkapintaisia ja UV-suojattuja.

Liukukapelli sivujen lisäksi teemme nostosivut vaijereilla ja jousilla, sekä kiinteät sivupeitteet.

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa kaiken mitoituksesta asennukseen. Myös mahdolliset kapellin muutostyöt onnistuvat meiltä vuosien ammattitaidolla. Kapelli muutostöiden lisäksi samalla pysähdyksellä onnistuvat myös muut raskaan kaluston huolto ja katsastus toimenpiteet!

Meiltä saatavana kuorma-autoihin ja perävaunuihin myös kattopeitteet!

 

Ota yhteyttä ja tule mitoille!