Palvelut

Mastar on todellakin pressujen valmistuksen one stop shop. Teemme asioinnin mahdollisimman helpoksi, vaikka olisit peitteiden kanssa tekemisissä ensimmäistä kertaa. Yhdellä yhteydenotolla saadaan koko prosessi vietyä jouhevasti läpi.

Mittaus- ja suunnittelupalvelut

Hyvät mitat takaavat laadukkaat ja istuvat tuotteet! Asiakkaana sinun ei tarvitse olla mitoituksen ammattilainen. Perävaunujen ja muiden liikkuvien kohteiden mitoitukset onnistuvat toimipisteellämme helposti aikaa varaamatta. Kiinteiden kohteiden mitoituksessa asiantuntijamme tulevat paikanpäälle suorittamaan mittaukset.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun suojaamistarpeisiisi. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt suojaamisratkaisut totutetaan pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Mitoituksen ja suunnittelun jälkeen tuotteista piirretään tekniset kuvat. Tarvittaessa voit tilata itsellesi luonnokset, jopa 3D:nä.

Ota yhteyttä »

Tulostuspalvelut

PVC-tuotteemme eivät rajoitu vain suojaamiseen ja peittämiseen. Meiltä on mahdollisuus saada myös korkealuokkaisia tulosteita esimerkiksi banderolleihin tai kuomupeitteiden kylkiin.

Valmistus

Kaikki asiakkaille meiltä lähtevät suojapeitteet valmistetaan Ruskolla. Peitteiden valmistuksen lisäksi meiltä hoituvat myös peitteiden maalaukset, sekä tarpeen vaatiessa metallityöt kuten kuomukehikoiden yms. valmistukset.

Kuomukärry printtipeitteillä

Asennuspalvelu

Koska toimimme raskaankaluston korjaamon yhteydessä, ovat tilamme ihanteelliset peitteiden asennukseen, esimerkiksi vaunujen ja autojen päälle. Myös asiakkaan tiloissa suoritettavat asennukset onnistuvat asennustiimimme toimesta.

Toimitus

Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomen Ruskolla. Valmiin tuotteen voit noutaa toimipisteeltämme tai toimitamme ne perille. Operoimme joustavasti omien kuljetusyhteistyökumppaneidemme tai asiakkaidemme omien kuljetussopimusten kanssa.

Kuomu auton päällirakenteena

Mastar - Korjauspalvelu

Korjauspalvelu

Vaikka tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, saattaa vahinkoja sattua. Vaurioitunut pressu ei kuitenkaan onneksi ole automaattisesti menetetty tapaus. Meiltä saat kattavat pressun korjauspalvelut.

0
    0
    Tarjouskori
    Tarjouskori on vielä tyhjäTuoteluettelo »